Ermenek Ziraat Odası

ZOBİS
Ermenek Ziraat Odası > Haberler > Ermenek Ziraat Odası Hayvan Sağlığı ve Bitki Sağlığı Konusunda İlçe Tarım Müdürlüğü İle İşbirliği İçerisinde Toplantılar Düzenliyor

İlçemiz Ziraat Odası Başkanı Yusuf ÖZÇELİK hayvan sağılığı ve bitki sağlığı konusunda yapılacak toplantılarla ilgili açıklamalarda bulundu. Toplantılarımızın amacı çiftçilerimizin ihtiyaç duydukları konularda bilgi eksiklerinin giderilmesini amaçlamaktadır.

Çiftçilerimizin bilgilendirilmesi ile ilgili taleplerimizi İlçe Tarım Müdürlüğümüze ilettiğimizde bize öğretici konusunda yardımcı olacaklarını belirtiler.  İlçe Tarım Müdürlüğümüz ile birlikte aşağıdaki tarih ve saatlerde bilgilendirme toplantıların yapılmasının uygun olacağı kararlaştırılmıştır. 20.02.2018 günü Katranlı Köyümüzde saat 17.30,  22.02.2018 günü Kazancı Kasabamızda saat : 14.00, 27.02.2018 günü Güneyyurt kasabamızda saat :14.00 ve 01.03.2018 günü Elmayurdu köyümüzde saat :17.30’da veteriner arkadaşımız tarafından hayvan sağlığı, ziraat mühendisi arkadaşımız tarafından da bitki sağlığı ile bilgilendirme toplantıları yapılacaktır. Toplantıya yöre çiftçilerimiz davetlidir dedi.Ayrıca, bölgemizde süt hayvancığı ile uğraşan çiftçilerimizin sütlerinin daha iye ücretlere satılabilmesi için süt birliği kurulabilmesi konusunda, meyvelerin daha iyi fiyatlara satılabilmesi için de meyveciler birliği faaliyetleri ile ilgili ön araştırma çalışmalarının yapıldığını belirtti.