Ermenek Ziraat Odası

ZOBİS
Ermenek Ziraat Odası > Duyurular > Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu 2014-2020 IPARD Programı (IPARD II. Dönemi). Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının ilgili kuruluşu olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu 21 Aralık 2017 tarihinde Üçüncü Başvuru Çağrı İlanına çıkmış bulunmaktadır.

Başvuru kabulüne ilişkin bu çağrı, IPARD 2014-2020 dönemi kapsamında yatırım yapmak isteyen işletmeler tarafından destek almak üzere yapılacak başvurular ile ilgilidir. Bu ''Başvuru Çağrı İlanı'' kapsamında sadece ''tarımsal İşletmelerin Fiziki Varlıklarına Yönelik Yatırımlar'' tedbiri ile ''Çiftçilik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve İş Geliştirme'' tedbiri kapsamında başvurular kabul edilecektir.